lunes, 15 de agosto de 2011

Bescuit de iogurt amb i sense ou

INGREDIENTS(Com a mesura s'utilitza l'envàs del iogurt)

- Un iogurt natural
- Tres mesures de farina
- Un sobre de llevat ROYAL
- Dues mesures de sucre
- Una mesura d'oli d'oliva
- Tres ous sencers
- Ratlladura de llimona o unes gotes d'essència de llimona
- Fideus de xocolata (Optatiu)


ELABORACIÓ:
Es barregen en un bol tots els ingredientsincorporant-los al següent ordre:Primer la farina, el llevat i el sucre  barrejadesA continuació afegir el iogurt, l'oli, els ous i la ratlladura de la llimonaBatre tots aquests ingredients amb la batedora fins aconseguir una barreja homogèniaUn cop batuda la barreja incorporar els fideus de xocolata remenant bé amb una cullera per no desfer la xocolata.

La barreja s'aboca en un motlle untat de mantega (per evitar que s'agafiis'introdueix en el forn calentcoent el bescuit durant trenta minuts a 200 º C.

Desemmotlleu quan estigui totalment fred i escampar-hi sucre glas per presentar-lo a la taula.

BESCUIT DE IOGURT SENSE OUSubstituir els tres ous per ½ pot dellet IDEALLa resta de la receptatant en ingredients com en elaboració,roman inalterable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies, i Bon profit!