sábado, 23 de julio de 2011

Arròs amb gambes a l'olla ràpida de na Rosa


Arròs amb gambes a l'olla ràpida, Rosa Sancho:

Ingredients, per a 4 persones:

400gr de gambes pelades
500gr d'arròs vaporitzat (jo he utilizat la barreja que venen al mercadona d'arròs salvatge, vermell i vaporitzat)
1 pebre verd tallat a daus
1 ceba tallada a daus
3 grans d'all laminats
500ml de brou de verdures
sal
pebre al gust
oli


Aquesta recepta ha estat tal èxit a casa que ja no podem viure sense ell ! jejeje la meva tia Rosa és la mestra d'aquesta recepta adaptable a qualsevol verdura,peix, carn ... però té dos secrets, el primer és no posar massa greix, perquè s'enganxa, i el segon és sempre, de base, utilitzar ceba i alls.  deixo de parlar i som-hi!!


Posem a sofregir en l'olla ràpida la ceba, l'all i el pebre, quan estiguin ben ofegats afegim les gambes i les sofregim una mica, mentrestant rentem molt  l'arròs i el deixem escórrer.

Afegirem l'arròs molt  rentat per evitar al màxim el midó, afegim el brou de verdures i corregirem de sal i pebre.


Taparem l'olla i quan comenci a sortir el vapor esperem 3 minuts i apartem l'olla del foc, quan refredi l'olla destapem i LLEST!

jajaja com veieu no té molt secret, i a part d'estar bonissim, és l'acompanyament ideal per a carns, peix o llegums com ara els fesols.

Bon Profit!!!

2 comentarios:

  1. Qué pinta!!!!!!!!!!!!!!! Me apunto la receta!!! Ñam ñaaaaaaaaaam!!!!

    Un beso enorme!!!!

    ResponderEliminar
  2. gracias! estoy encantada de que te guste una de mis recetas!!! yo adoro las tuyas!!!!

    ResponderEliminar

Gràcies, i Bon profit!