sábado, 23 de abril de 2011

rostit de xot

Ingredients:

1 cuixa de mè desossada
1 pastanaga
1 ceba
1 porro
1 cervesa
Romaní
Pebre bo

Sal




PREPARACIÓ:

La cuixa de mè desossada (vos ho farà el carnisser), assaonada amb sal i pebre bo . Amb l’ajuda d’un fil de cuina, la fermarem bé i la posarem a rostir damunt les verdures (pastanaga, ceba i porro) tallades a bocins, un parell de branquetes de romaní, una cervesa  i 2 tassons d'aigua. Ha de coure uns 40 minuts a 200ºC.



A jo m'agrada molt posar patates frites a daus uns 15 minuts abans de que estigui fet dins el forn juntament amb el xot i el brou que ha amollat aixi agafen tot el sabor.


Preparam una bona amanida d'escarola i pastanaga i tot llets per dinar!!! bones festes a tots!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies, i Bon profit!